Bouwplaatsen zijn voortdurend in beweging, er zijn veel fases voordat het project uiteindelijk opgeleverd kan worden. Denk aan de grond bouw klaar maken, de funderingen leggen, het bouwen van de structuur, bekabelen, aansluiten en inrichten met de vereiste producten. Tijdens elke fase veranderd de omgeving en tevens de interesses van kwaadwillende. Bouwketen met materiaal zijn inbraakgevoelig en materiaal zoals bekabeling e.d. in een latere fase diefstalgevoelig. Als in de laatste fase warmtepompen of CV’s worden geïnstalleerd dan is de bouwplaats een héél erg aantrekkelijk object voor dieven. Onze mobiele oplossingen kunnen eenvoudig verplaatst en opnieuw ingericht worden voor de veranderende situaties. Dat geeft u een veilig gevoel en zorgt dat de bouw goed door blijft lopen.

Maar bouwplaats beveiliging beschermd meer dan alleen tegen verlies van materiaal. Het beschermd ook tegen vernielingen van gereedschap of voertuigen. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers op een veilige manier kunnen blijven werken en opleverdatums gehaald kunnen worden. En dat scheelt weer claims en zorgt ervoor dat uw goede naam gewaarborgd is en blijft.

Profiwatch VAWC
Onze VAWC (Verplaatsbare Automoom Werkende Cameraoplossing) is een gepatendeerde unieke mobiele oplossing. Deze cameraoplossing is eenvoudig naar de gewenste locatie te vervoeren en kan daar direct volledig autonoom werken! Uitgerust met accu’s, zonnepanelen en onze robuste hardware is dit één van onze meest ingezette oplossingen.

Het is duidelijk dat de Profiwatch VAWC de ideale oplossing is voor bouwprojecten: Mobiel, robuust, autonoom. En de nachtmerrie van iedere dief, want door haarscherpe camerabeelden te combineren met thermische beelden ontsnapt er geen crimineel meer. Op het moment dat er onregelmatigheden op de locatie plaatsvinden worden deze geregistreerd en wordt u, of de meldkamer direct geïnformeerd. Er kan dan direct actie worden ondernomen waardoor de pakkans vergroot wordt en de kans op schade verkleint wordt.

[do_widget id=spacious_call_to_action_widget-1]