Voor elke situatie een passende oplossing
Het is duidelijk, er zijn vele situaties die om goede beveiliging vragen. Denk hierbij aan bouwprojecten, zonneparken, bedrijventerreinen, afvalverwerking, kritische infrastructuur, goederenoverslag etc. Ongenode gasten kunnen uw dure apparatuur meenemen of beschadigen waardoor u financiële schade oploopt en wellicht ook uw doelstellingen (of die van uw opdrachtgever) niet meer kunt halen. Goede, innovatieve, intelligente camera oplossingen kunnen u hiervoor beschermen.

Profiwatch VAWC
Onze VAWC (Verplaatsbare Automoom Werkende Cameraoplossing) is een gepatendeerde unieke mobiele oplossing. Deze cameraoplossing is eenvoudig naar de gewenste locatie te vervoeren en kan daar direct volledig autonoom werken! Uitgerust met accu’s, zonnepanelen en onze robuste hardware is dit één van onze meest ingezette oplossingen. Hieronder een voorbeeld van de inzet en werking.

Door de combinatie van thermische en visuele beelden is de detectie zeer accuraat en kan ook grotere gebieden beslaan. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van onze VAWC.

Vaste cameraoplossingen
Naast de VAWC bieden wij ook vaste camera oplossingen. Deze zijn met name geschikt voor het beveiligen van terreinen die permanent in gebruik zijn. De meeste oplossingen worden ingezet om te monitoren of onbevoegden deze terreinen onuitgenodigd bezoeken. Maar vaste camera oplossingen hebben veel meer mogelijkheden, denk hierbij aan:

  1. Herkenning oververhitting productiebanen
  2. Signaleren van broei in afvalverwerking ter voorkoming van brand
  3. Toegangscontrole bij poorten, parkeerplaatsen en toegangsdeuren
  4. Observeren parkeerplaatsen of dok- en laadstations voor opsporing schade aan voertuigen
  5. Monitoren en alarmeren van gevaarlijk locaties waar geen mensen mogen komen
  6. Monitoren van kritische objecten, zoals trafokasten en opslag van gevaarlijke stoffen
  7. Beschermen van uw medewerkers
  8. Ter voorkoming van diefstal en inbraak

Profiwatch adviseert en informeert
Onze deskundige medewerkers inventariseren uw wensen en eisen. Naar aanleiding daarvan wordt er een duidelijk plan gemaakt. Dit plan wordt toegelicht en doorgesproken. Aanvullende wensen worden meegenomen en u ontvangt onze vrijblijvende offerte. Na akkoord wordt de opdracht ingepland voor uitvoering. Tijdens de oplevering wordt u volledig geïnformeerd over alle mogelijkheden en krijgt u instructie (inclusief documentatie) over de werking van de oplossing.

[do_widget id=spacious_call_to_action_widget-1]