Welkom op beveiligd terrein!
Een eigenschap van veel beveiligingssystemen is dat een slimmerik ze voor de gek kan houden. Daarom kan een systeem maar beter ontworpen worden door technici die nog slimmer zijn en dat ook graag blijven. Dat maakt uw beveiligde terrein slechts toegankelijk voor uitgenodigde gasten. Wat maakt onze oplossingen zo uniek?

 1. ProfiWatch is kijken + voelen
  Kan een beveiligingssysteem de feilloze intuïtie benaderen van getalenteerde beveiligers en getrainde waakhonden? Het antwoord is “ja”, ProfiWatch is een detectie- en meldsysteem dat veel nachten een stuk rustiger maakt. Het rekent af met ongewenste indringers, foute meldingen en onnodige bijkomende kosten. Het systeem kijkt, voelt, detecteert, meldt uitsluitend waar nodig en beheerst uw beveiligingskosten.

 2. ProfiWatch detecteert meer
  Veel gangbare beveiligingssystemen zijn gebaseerd op optische technieken. Ze detecteren bewegingen op kortere afstanden en zijn slordig bij mist, regen en harde wind. Ze geven vertroebelde info, geen info of verkeerde info. De handhaving rukt tevergeefs uit. En u krijgt de rekening.

 3. ProfiWatch geeft veel betere info
  Niet alleen de camera, ook het brein achter ProfiWatch-techniek zit innovatief en intelligent in elkaar. De camera registreert namelijk niet alleen beelden, maar ook alle geprogrammeerde thermische activiteiten. En dat op een afstand van maar liefst honderd meter of meer. Loepzuiver, met uiterst relevante instructies en data voor meldkamer en handhavers. Er wordt dus direct gedaan wat nodig is, op basis van betrouwbare gegevens.ProfiWatch: uitgerekend véél economischer Telt u de sterke punten eens op: innovatieve slimme techniek, zorgvuldige inzet van handhavers, laag beveiligingsbudget, geen ongewenste verliesposten en solide rentmeesterschap.

 4. ProfiWatch is de tijd nog lange tijd vooruit
  ProfiWatch heeft het exclusiviteitsrecht op de levering en installatie van eigen ontwikkelde gepatenteerde detectietechnieken. Wellicht jammer voor de concurentie, maar de voorsprong van ProfiWatch is voor vele jaren veilig gesteld. In dienst van uw veiligheid. Ontworpen en geïnstalleerd door professionals.

 5. ProfiWatch: referenties die gedetecteerd mogen worden
  Als u zegt “laat ons nu direct eens even weten hoe dat zit”, dan komen wij met ervaringen van opdrachtgevers die veiligheid hoog in het vaandel hebben. Daartoe behoren o.a. overheden en ondernemingen met waardevolle producten op hun werkterrein. Grote kans dat hun enthousiasme aanstekelijk gaat werken!

 6. ProfiWatch: uitgerekend véél economischer
  Telt u de sterke punten eens op: innovatieve slimme techniek, zorgvuldige inzet van handhavers, laag beveiligingsbudget, geen ongewenste verliesposten en solide rentmeesterschap.

[do_widget id=spacious_call_to_action_widget-1]